Kezdőlap Kezdőlap Településünk Településünk Helyi informaciók Helyi informaciók Kevermes Önk. Kevermes Önk. Közös Önk. adatai Közös Önk. adatai Intézmények Intézmények Pályázatok Pályázatok Letöltések Letöltések Rendeletek Rendeletek

Kevermes

Kevermes község
© Csökmei és Társa Bt. 2012. Minden jog fenntartva A Miniszterelnökség, mint Támogató által 2016. augusztus 15 - én kiadottKEVERMES NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA” című KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00075 azonosító számú támogatási kérelmet elbírálta, és támogatásra alkalmasnak minősítette.

Az elnyert támogatás összege 5,96 millió forint, a támogatás intenzitása 100,00 %.

Kevermes Nagyközség, Kisdombegyház és Magyardombegyház Község Önkormányzatainak képviselő-testületei megalapították a Kevermesi Közös Önkormányzati Hivatalt. A közös hivatal nevében Kevermes Nagyközség Önkormányzata pályázatot nyújtott be az önkormányzati ASP központhoz való csatlakozáshoz. A projekt során az alábbi szakrendszerek tekintetében valósul meg rendszercsatlakozás: - iratkezelő rendszer - önkormányzati települési portál rendszer - gazdálkodási rendszer - ingatlanvagyon-kataszter - önkormányzati adó rendszer - ipar- és kereskedelmi rendszer - hagyatéki leltárrendszer.
A korábban használt informatikai alkalmazásokra vonatkozóan adatmigráció szükséges.
Az új rendszerek esetében az érintett munkavállalók oktatását is el kell végezni, valamint az éles indulás előtt a rendszert is tesztelni kell.
Az informatikai háttér biztosítása érdekében az alábbi eszközök kerültek beszerzésre: - 8 db PC munkaállomás - 2 db laptop - 7 db monitor - 18 db kártyaolvasó - 3 db A/4-es nyomtató.
A megváltozott működési feltételekkel párhuzamosan a működési és szabályozási keretek felülvizsgálata szükséges. Ennek keretében az IT biztonsági és az iratkezelési szabályzat módosításra, aktualizálásra kerül.

A közös hivatal vállalta az esélyegyenlőségi és környezetvédelmi szempontok betartását, a helyi esélyegyenlőségi programmal összhangban.

Kevermes Önk. Kevermes Önk.